Kyllästyi nännikuviin – isä määräsi Britneyn pitämään rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina lukuisia kertoja otsikoissa muiden muassa siksi, että hän on jättänyt pukematta rintaliivit lähtiessään kaupungille. Nyt laulajan isä on kyllästynyt kohukuviin.

Britneyn isä Jamie Spears on nimittäin määrännyt supertähti-tyttärensä pukeutumaan jatkossa myös rintaliiveihin lähtiessään ulos kotoaan. Kahden lapsen äiti on edelleen oikeuden määräyksellä isänsä holhouksen alaisena, eli isä päättää esimerkiksi tyttärensä raha-asioista. Nyt hän on tehnyt tyttärelleen myös uudet pukeutumissäännöt, The Sun kertoo.

Isä on ilmoittanut Britneyn henkivartijoille antavansa heille potkut mikäli he antavat laulajan poistua kotoaan ilman rintaliivejä. Isä on myös tuonut julki sen, että hän pelkää Britneyn on-off -poikaystävän Jason Trawickin aiheuttavan tyttärelleen uuden hermoromahduksen.