”George Clooney oli liian kuuluisa miesystäväksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin miestähtiin lukeutuva näyttelijä George Clooney on miljoonien naisten päiväuni, mutta hänen massiivinen julkisuutensa oli kuitenkin ainakin eräälle naiselle liikaa. Supertähden kanssa seurusteli ei nimittäin ollut Lisa Snowdonin mieleen.

39-vuotias tunnettu malli ja televisiotähti Lisa Snowdon seurusteli George Clooneyn kanssa peräti viiden vuoden ajan tavattuaan hänet Martini-mainoksen kuvauksissa vuonna 2000. Eron jälkeen kaunotar ei ole seurustellut muiden miesten kanssa. Nyt Snowdon on valottanut hieman syitä julkkisparin eroon.

– Se ei olisi koskaan voinut toimia. George oli vain aivan liian kuuluisa. Joka päivä ja joka paikassa oli kameroiden linssejä. En olisi koskaan voinut elää sellaista elämää. Hän on yhä ystäväni. Hän lahjoitti minulle laskuvarjohyppyyn 12.000 puntaa ja lupasi antaa 100.000 jos varjo ei aukeaisi. Se oli hyvin georgemaista, Lisa Snowdon kertoi She-lehden haastattelussa.