Taylor Lautneria kiusattiin alastonkohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-elokuvien tähdet olivat lauantaina kansainvälisen lehdistön tentattavana uuden Twilight : Eclipse -elokuvan lehdistötilaisuudessa. Elokuva saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta. Tällä kertaa elokuvassa nähdään myös alastonkohtaus.

Kyseessä on kohtaus, jossa leffan miestähti Taylor Lautner nähdään alastomana. Kohtausta kuvattaessa kuvaupaikalla oli hyytävän kylmä ja vettä satoi, mutta kohtaus piti kuvata siitä huolimatta. Nyt vastanäyttelijä Robert Pattinson on kommentoinut tilannetta lehdistötilaisuudessa.

Pattinson paljasti nimittäin kiusanneensa Lautneria viivyttelemällä tahallaan oman valmistautumisensa kanssa, jotta vastanäyttelijä olisi joutunut värjöttelemään alastomana pidempään.

– Hän oli ulkona ja oli hyytävän kylmä ja satoi lisäksi vettä. Hän istui siellä ja värjötteli lattialla. Minulla oli vain yksi repliikki, mutta olin unohtavinani sen kerta toisensa jälkeen, Pattinson kertoi Access Hollywoodin mukaan.