Lindsay Lohan bikineissä – rusketusraita seurantapannasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on parhaillaan tarkasti seuratussa ehdonalaisessa taannoisten törttöilyjensä merkeissä. Hän saa kuitenkin odottaa vapaalla jalalla tulevaa oikeudenkäyntiä, jossa selviää hänen mahdollinen passittamisensa vankilaan.

Vapaus on siis ehdollista ja se edellyttää neitokaiselta täydellistä päihteettömyyttä ja elektronisen seurantapannan kantamista toisessa nilkassaan. Aluksi Lindsay yritti parhaansa mukaan piilotella pantaa, mutta nyttemmin hän on esitellyt sitä varsin avoimesti. Katso kuvat tästä.

Lohan on nyt kuvattu Los Angelesissa ottamassa aurinkoa bikineissä. Julkkistähteä harmittaa varmasti jalassa oleva seurantapanta, sillä siitä jää nilkkaan ilkeä rusketusraita. Äskettäin hän oli joutua suoraan kiven sisään, kun seurantapanta hälytti kesken julkkisjuhlien. Vankilan sijaan hän selvisi vielä maksamalla sakot ja 200.000 dollarin takuusumman.