Paris Hilton mokasi jälleen – supertähdet kauhuissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei ole paras mahdollinen ystävä supertähdelle, joka haluaa pitää yksityiset yhteystietonsa salassa. Hänen takiaan monet ovat nimittäin joutuneet vaihtamaan numeroitaan.

Vuonna 2005 Parisin puhelimen puhelinmuistio hakkeroitiin ja kymmenien supertähtien salaiset puhelinnumerot vuotivat julkisuuteen ja he joutuivat vaihtamaan numerojaan. Tuolloin luettelossa olivat muiden muassa Nicole Richie, Vin Diesel, Eminem, Fred Durst, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Lindsay Lohan, Pharrell Williams, Fergie ja kymmeniä muita tähtiä.

Sama oli toistua viime vuonna, kun Paris Hilton hukkasi kännykkänsä. Hilton ei kuitenkaan ottanut opikseen, sillä hän on jälleen hukannut puhelimensa. Hän kertoi Twitter-blogissaan sunnuntaina hukanneensa kännykkänsä edellisenä iltana.

– Hukkasin puhelimeni eilen illalla, joten jos lähetit minulle eilen tai tänään tekstiviestin enkä vastannut, niin se johtui siitä että en saanut viestiä, Paris kirjoitti.