Penelope Cruz esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz tähdittää parhaillaan maailmalla suuren suosion saanutta Nine-elokuvaa. Sitä ennen hänet nähtiin hoviohjaajansa Pedro Almodovarin elokuvassa Särkyneet syleilyt, eli Los Abrazos Rotas, jossa hänet nähtiin myös alastomana.

Nyt Penelope on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä rannalla yhdessä Oscar-voittajamiehensä Javier Bardemin kanssa Havaijilla. Pariskunta lekotteli aurinkovarjon alla ja Cruz oli pukeutunut tällä kertaa bikinien sijaan mustaan yksiosaiseen uimapukuun. Katso kuvat tästä. Penelope Cruz valmistautuu pian alkaviin uuden Pirates Of The Caribbean -elokuvan kuvauksiin.

35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja miesystävänsä Javier Bardemin epäillään kihlautuneen. Julkkispari on ikuistettu jo useita kertoja romanttisissa tunnelmissa yhdessä niin kaupungilla kuin rannallakin. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.