Suomalaisyhtye Kreikan Idols-kilpailun tähtivieraana – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurta suosiota monissa Euroopan maissa nauttiva suomalaisyhtye Sunrise Avenue esiintyi eilen illalla Kreikan Greek Idol -ohjelmassa. Yhtye esitti miljoonayleisölle kaksi suurta hittiään Welcome To My Life ja Fairytale Gone Bad.

Sunrise Avenuen esiintymisestä Kreikan Idolsissa löytyy internetistä useita videoita. Lisäksi yhtye jakoi palkinnon eilen pidetyssä Mad-TV Awards -gaalassa, joka on Kreikan suurin vuosittainen musiikkialan palkintogaala. Sunrise Avenue keikkailee tällä viikolla vielä yhden konsertin verran Kreikassa, kesän aikana yhtye palaa vielä kahdesti Kreikkaan esiintymään.

Suomessa Sunrise Avenue esiintyy kesän aikana vain kahdesti, Forssassa 2. heinäkuuta ja Kuopiossa 9. heinäkuuta. Juhannuksena yhtyeen voi nähdä myös Suomen televisiossa, kun Sunrise Avenue nimittäin esiintyy Pitkä Kuuma Kesä -ohjelmassa 27. kesäkuuta. Tarkemmat tiedot Sunrise Avenuen keikoista löytyy yhtyeen kotisivuilta www.sunriseave.com.

Sunrise Avenue julkaisi 2. kesäkuuta Acoustic Tour 2010 -albumin, levy debytoi virallisen albumilistan sijalla viisi. Uusi albumi on äänitetty livenä yhtyeen kevään akustisilla keikoilla ja se on julkaistu Suomen lisäksi Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Lisäksi albumi tullaan julkaisemaan kesän aikana useissa Euroopan maissa.