Ozzy Osbourne paljasti seksielämänsä tuhoajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan maailmalla ihmetellään kovasti sitä, että heavytähti ja Pimeyden prinssi Ozzy Ozbourne on elänyt näinkin pitkään vuosikymmenten päihderiippuvuudestaan huolimatta. Hän onkin lupautunut tutkijoiden kohteeksi, jotta asiaan saataisiin selvyys.

Ozzy Osbourne on kommentoinut myös seksielämäänsä. Kaikille Osbournen perheen realitysarjan katsojille lienee selvää, että Black Sabbath -yhtyeen heavylegenda ei ole kyennyt viime vuosina kummoisiinkaan suorituksiin makuuhuoneessa. Nyt Ozzy on paljastanut myös syyn moiseen, sillä hän on joutunut popsimaan runsaasti mielialalääkkeitä.

– Masennuslääkkeet ovat fantastisia juttuja, mutta ne tekevät hallaa vehkeellesi. Olen käyttänyt niitä vuosien ajan ja olen huomannut, että voin tehdä kaikkea muuta paitsi laukoa. Voin pumpata Sharonia vaikka koko yön kuin katupora, Ozzy kertoi värikkääseen tyyliinsä Sunday Times -lehdelle.

– Olen kerran kokeillut Viagraa, mutta kun se alkoi vaikuttaa oli vaimoni jo unessa. Lopputuloksena olin yksin teltan ja tolppani kanssa eikä minulla ollut muuta tekemistä kuin katsella History Channelia.