Amy Winehousen mekko kovilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on viettänyt jo kuukausia hiljaiseloa toipuessaan päihdekierteestään ja työstäessään pitkästä aikaa hiljalleen myös uutta musiikkia studiossa. Äskettäin hänen kerrottiin löytäneen rinnalleen uuden miehen, elokuvaohjaaja Reg Travissin.

Tilanne kuitenkin mutkistui pian, kun selvisi että Traviss on seurustellut burleski-tanssija Raven Isis Hltin kanssa jo kahden vuoden ajan ja että suhde ei ilmeisesti olekaan vielä päättynyt. Daily Mail -lehden mukaan Reg ja Raven seurustelevat edelleen, vaikka miehen kerrotaan tapailevan myös Winehousea.

Paljastukset eivät ilmeisesti vaikuttaneet juurikaan parin väleihin, sillä nyt Traviss ja Amy Winehouse on bongattu yhdessä Lontoon yössä. Amy oli pukeunut uudet 40.000 euron arvoiset rintansa varsin paljastavaan mekkoon, joka näytti olevan koko ajan putoamaisillaan. Katso kuvat tästä.