Antti Tuisku Suomen komein poppari – jo kolmannen kerran!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Antti Tuisku on valittu Suomen komeimmaksi poptähdeksi viihdelehti Staran järjestämässä Mister Pop 2009 -äänestyksessä. Tuisku teki samalla hattutempun voittamalla tittelin jo kolmannen kerran. Hänet on valittu komeimmaksi myös vuosina 2004 ja 2007.

Antti Tuisku sai annetuista äänistä peräti 30 prosenttia. Toiseksi sijoittui viime vuoden voittaja Koop Arponen, joka joutui tyytymään 17 prosenttiin. Äänestystä johti pitkään kohuräppäri Petri Nygård, mutta hän jäi lopulta Idols-tähtien jalkoihin ja joutui tyytymään kolmanteen sijaan 14 prosentin äänimäärällään.

Viiden komeimman suomalaisen popparin joukkoon mahtuivat myös Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber ja The Giant Leap -yhtyeen Sebastian Rejman. Yhteensä ääniä annettiin 12.229 kappaletta. Kilpailu järjestettiin nyt kahdeksannen kerran. Keväällä Suomen kauneimman poptähden Miss Pop 2009 -tittelin vei Jenni Vartiainen. Toiseksi sijoittui Anna Abreu ja kolmanneksi Chisu.

Mister Pop® on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme komeimmasta popparista. Voittajan päättävät viihdelehti Staran lukijat. Äänestäminen on maksutonta eikä edellytä rekisteröitymistä. Äänestyksen tulokset verkossa: https://www.stara.fi/mister-pop-2009/

Stara® on verkossa, mobiilissa ja aikakauslehtenä julkaistava viihdemedia. Stara Media Oy:n kustantama julkaisu tavoittaa eri muodoissaan yli 400.000 eri lukijaa kuukaudessa. Verkkolehti keskittyy musiikkiin, elokuviin ja peleihin, ja aikakauslehti käsittelee näiden lisäksi erityisesti myös trendejä ja matkailua. Mobiilissa Stara tarjoaa supertähtien haastatteluita videoina