Orlando Bloom paljasti salatun ongelmansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä Orlando Bloom on seurustellut jo pitkään huippumallien kärkikaartiin lukeutuvan Miranda Kerrin kanssa. Suhde voi lehtitietojen mukaan hyvin. Nyt Orlando on paljastanut kärsivänsä lukihäiriöstä.

New Yorkissa järjestetyssä Child Mind Institute -gaalassa äskettäin puhunut Orlando Bloom paljasti tilaisuudessa joutuvansa koko ajan taistelemaan lukihäiriön kanssa.

– Minulla oli enemmän ongelmia käsikirjoitusten lukemisen ja vuorosanojen muistamisen kanssa kuin muilla tähdillä. Äidilläni oli tapana auttaa minua. Hän lupasi ostaa minulle moottoripyörän jos lukisin viisikymmentä kirjaa. En kuitenkaan koskaan päässyt siihen tavoitteeseen, joten en saanut moottoripyörää Orlando Bloom kertoi New York Daily News -lehden mukaan.