Big Brother -talon ilmassa lesbosutinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on parhaillaan käynnissä maan viimeinen Big Brother -tuotantokausi. Tähän mennessä kausi ei ole tuottanut kohuja normaaliin tapaan, joten brittilehdetkin ovat joutuneet keskittymään muihin uutisiin. Nyt BB-talossa on havaittu kuitenkin orastavaa lesbosutinaa.

Näyttävän näköinen Caoimhe on nimittäin puhunut kuuluneen viikon usein aikana kasvaneista rinnoistaan ja puristellutkin niitä muiden kanssakilpailijoiden edessä. Syynä neitokaisen ongelmiin on hänen mukaansa ikävä talon ulkopuolella asuvaa poikaystävää. Caoimhe valitteli tilannetta myös kanssa-asukkaillleen.

Caoimhe ei kuitenkaan halua jäädä toimettomaksi ikävänsä takia ja toivoo etteivät muutkaan ymmärtäisi asiaa väärin. Talossa on kuitenkin ilmassa seksuaalista jännitettä, sillä toinen naisasukas Rachel on kiinnostunut Caoimhesta romanttisessa mielessä. Tämä ei tiedä sitä vielä, mutta televisiokatsojille asia on jo selvä. Rachelin mukaan hän olisi kertonut Caoimhelle tuntemuksistaan jo mikäli tämä ei seurustelisi.