Italialaiset raivostuivat – MTV:n realitysarjaa hillitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven kohutuin realitysarja The Jersey Shore on ollut kovasti otsikoissa sarjan hahmojen aiheuttamien skandaalien merkeissä. Viimeksi pari viikkoa sitten sarjan nimeltä mainitsemattoman hahmon kerrottiin käyttäneen kokaiinia kuvausten aikana.

Sarjassa seurataan kahdeksaa nuorta miestä ja naista, jotka ovat italian-amerikkalaisia. Tai niin he väittävät, sillä todellisuudessa yksikään ei ole aito italian-amerikkalainen. Ei siis ihme, että aidot italialaiset ja italiansukuiset suivaantuivat jo ensimmäisellä tuotantokaudella sarjan hahmojen ökyilystä ja syyttivät sarjaa maineensa pilaamisesta. Asiaa käsiteltiin tuolloin myös oikeudessa.

Asiasta on riidelty tähän saakka, mutta nyt MTV on päässyt sopuun asiassa. Radar Online haastatteli sarjan tunnetuinta hahmoa, Nicole ”Snooki” Polizzia, joka kertoi sarjan tekijöiden jatkossa hillitsevän Italiaan ja italialaisuuteen viittaavia seikkoja. Sarja sai jo kertaalleen lähtöpassit New Jerseystä ja joutui siirtymään Miamiin, mutta tiimi palaa kuvaamaan Jerseyn rannoille jälleen heinäkuussa.