Kanerva-kohun teinikaunotar kerää julkkiksia Facebook-kavereikseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansanedustaja Ilkka Kanerva on jälleen päätynyt kohuotsikoihin ahdistelevan viestittelynsä merkeissä. Aikaansa seuraava poliitikko käytti kuitenkin tällä kertaa tekstiviestien sijaan Facebookia, kun hän lähestyi kymmenillä vihjailevilla viesteillä hieman liian nuorta tyttöä.

16-vuotias Kristiina oli lisännyt Kanervan Facebook-ystäviinsä maaliskuussa. Nettikeskusteluissa häntä on pidetty julkkistyrkkynä, sillä neitokaisella on tällä hetkellä peräti 1.051 Facebook-kaveria, joiden joukossa on suurehko määrä julkisuudesta tuttuja nimiä, kuten Big Brother -julkkiksia, Hunks-tanssijoita ja lukuisia artisteja. Itse hän ei pidä asiaa kovin ihmeellisenä.

– Hei ihan oikeesti, nyt alkaa pikkuhiljaa mennä järki! Jos ihmiset ruikuttaa siitä, että mulla on julkkiksia ystävinä, nii on niillä pahasti vikaa päässä. Lisään julkkiksia kavereiks ihan täysin läpällä! Sitä tekee monet muutkin mun frendit, Kristiina kommentoi profiilissaan.

Viihdelehti Stara tapasi Kristiinan eilen, ja hän kiisti haastattelussa olevansa julkisuushakuinen. Hän kertoi olevansa kuitenkin jatkossakin julkisuudessa, koska se liittyy hänen tuleviin työkuvioihinsa.

– Julkisuus itsessään ei saa olla itseisarvo, Kristiina totesi määrätietoisesti Staralle.

Lue koko haastattelu kuvineen tästä.