Megan Fox jatkaa tyrmäävillä asuilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox kihlautui kesäkuun alussa jo toistamiseen pitkäaikaisen miesystävänsä Brian Austin Greenin kanssa, kun Brian kosi häntä pariskunnan lomalla Havaijilla. Megan vietti lähes koko alkuvuoden hiljaiseloa otsikoista, mutta uuden leffan ensi-illan myötä hän on nyt otsikoissa päivittäin.

Megan Fox vaikuttaa tietoisesti säästelleen seksikkäimpiä asujaan uuden Jonah Hex -elokuvansa ensi-illan lähestymistä varten, sillä viime päivinä hänet on nähty toinen toistaan näyttävämmissä asuissa. Parhaillaan hän poseeraa Armanin alusvaatemainoksessa ja nyt hänet on ikuistettu myös leffansa lehdistötilaisuudessa antavalla etumuksella varustetulla asulla, joka onnistui vain hädin tuskin peittämään hänen rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan Megan Fox kuvaa Passion Play -nimistä elokuvaansa yhdessä Mickey Rourken kanssa. Elokuva nähdään leffateattereissa vasta myöhemmin, mutta pian kaunotar tähdittää Jonah Hex -elokuvaa yhdessä Josh Brolinin kanssa. Tällä viikolla Shia LeBeouf, Foxin vastanäyttelijä Transformers-elokuvissa, kertoi kaipaavansa kovasti tummaa kaunotarta.