Puumanaiset valtaavat pian Maikkarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorempia miehiä viettelevät puumanaiset ovat olleet viime aikoina kovasti tapetilla, ja viihdepuolellakin kohutaan parhaillaan 16-vuotiaan Justin Bieberin ja 29-vuotiaan Kim Kardashianin ystävyydestä. Pian tällaiset puumanaiset seikkailevat myös televisiossa.

Elizabeth Taylor, Demi Moore ja Madonna ovat tehneet sen – ja niin ovat monet muutkin. Vanhemmat naiset metsästävät nyt nuorempia miehiä, ja siitä on kyse myös MTV3:n syksyn uutuussarjassa Puumanainen (Cougar Town). 12. elokuuta alkavan komediallisen draamasarjan pääosassa nähdään Frendit-tähti Courteney Cox. Hänen roolihahmonsa Jules Cobb on nelikymppinen uranainen, teini-ikäisen pojan yksinhuoltaja ja tuore sinkku.

Floridalaisessa pikkukaupungissa tärkeintä on deittailu ja Cougars -jalkapallojoukkue – varsinkin kun matsien ympärillä parveilee joukoittain eronneita keski-ikäisiä naisia etsimässä nuoria miehiä. Jules ei tahtoisi olla yksi ahnaista puumanaisista, ja pian hän huomaakin ihastuneensa naapuriinsa Graysoniin (Josh Hopkins).