Uusi trendi? Teinitähtien paidat paljastavat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Miley Cyrus on ollut viime päivät tiiviisti otsikoissa, kun julkkisbloggari Perez Hilton julkaisi verkossa kuvan, jossa Mileyn hame paljasti asiattomasti tämän intiimialueen. Cyrus on tosin aiemminkin ollut hieman vastaavissa otsikoissa.

Miley julkaisi nimittäin omia alusvaatekuviaan verkossa jo 15-vuotiaana. Tuolloinkin kuvista nousi kohu, mutta varsinainen myrsky nousi teinipopparin poseerattua yläosattomissa Vanity Fair -lehdessä. Nyt amerikkalaisissa viihdelehdissä ihmetellään trendiä, jossa nuoret teinitähdet pitävät niin löysiä paitoja, että ne paljastavat heidän rintaliivinsä. Katso kuvat tästä.

Tällä kertaa kuvissa on 17-vuotiaan Mileyn lisäksi myös saman ikäinen näyttelijä-laulaja Miranda Cosgrove. Sinänsä nuorten tähtien kuvissa ei näy mitään kiellettyä tai intiimiä, mutta kaksinaismoralistisissa Yhdysvalloissa moinen tyyli häirinnee monia.