Adrianne Curry alastomana ja peppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallina toiminut julkkistähti tunnetaan innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä, vaikka hän onkin poseerannut viime aikoina myös varsinaisissa mallikuvissa.

Viime viikolla hän julkaisi itse alastonkuvia Twitter-blogissaan ja joutui vielä myöhemmin vakuuttelemaan olleensa kuvissa todellakin täysin alastomana. Tällä kertaa vakuutteluja ei kuitenkaan tarvita, sillä hän poseeraa itse julkaisemissaan kuvissa täysin nakuna kirkkaassa valossa ja toisessa takapuoli pystyssä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Adrianne Curry Stara.fi