Chanelle Hayes muhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailmassa varsin yleinen tapa suurentaa rintavarustusta jättimäisiin mittoihin on saanut kuluvan vuoden aikana myös uudet kasvot, kun monien muiden silikonimallien joukkoon viihdelehtien otsikoihin on löytänyt tiensä myös glamour-malli Chanelle Hayes.

Chanelle Hayes on esitellyt rintavarustustaan myös useiden lehtien sivuilla esimerkiksi povipommi Lucy Pinderin kanssa Nuts-lehden ”Naked Babes on Holiday” -teemanumerossa. Amerikkalaiset ja brittiläiset viihdelehdet ovat kirjoittaneet kaunottaresta viime aikoina pääasiassa ivalliseen sävyyn. Raskaana oleva Chanelle on nyt kuvattu kuitenkin jo vauvamasunsa kanssa bikineissä, kun neitokainen oli lomailemassa Kreikassa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Big Brother -julkkis Chanelle Hayes oli elokuussa 2009 kuolla kuolla yliannostukseen erottuaan poikaystävästään, Middlesbroughin joukkueen jalkapalloilija Matt Batesista. Rajun riidan jälkeen Hayes otti suuren määrän kipulääkettä ja joi päälle punaviiniä. Viime kesänä Hayes yhdistettiin romanttisessa mielessä kollegansa ex-mieheen Peter Andreen.