Hiphop-tähteä syytetään murhasta – elinkautinen uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat hiphop-tähdet ovat hankkineet itselleen katu-uskottavuutta syyllistymällä monenmoisiin rötöksiin. Parhaillaankin useat alan artistit istuvat vankilassa sovittamassa tekojaan. Nyt heidän seuraansa on liittynyt uusi tuttavuus.

Amerikkalainen hiphop-artisti Lil Boosie, oikealta nimeltään Torrence Hatch, on nimittäin saanut syytteen murhasta, ja hän istuu jo parhaillaan kaltereiden takana odottamassa oikeudenkäynnin alkamista. Nykyinen neljän vuoden vankilatuomio tuli tosin viime vuonna murhan sijaan aseista ja huumeista. Mikäli hänet todetaan syylliseksi, voi artisti viettää loppuelämänsä kaltereiden takana.

Hän suoritti tuomiota aluksi ehdonalaisessa, mutta määräyksiä rikottuaan hänet passitettiin vankilaan. Tuorein syyte liittyy sekin viime vuonna tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen. Terry Boyd -niminen mies menehtyi lokakuussa 2009 Louisianassa sattuneessa välikohtauksessa ja nyt syyttäjän mukaan artisti on syyllinen. Lil Boosien lisäksi myös kuusi muuta miestä on saanut syytteet ja kaksi heistä murhasta.