Jessica Bielin kurvit ovat kohdallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurustelleen Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Äskettäin Biel saatiin paparazzikuviin myös ilman meikkejä, ja silloinkin Jessica onnistui näyttämään parhaat puolensa. Nyt hän on jälleen osoittanut olevansa Hollywoodin kärkikaartia ainakin muodollisesti, sillä hänet kuvattiin varsin näyttävänä A-Team -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Katso kuvat tästä.

28-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähdään parhaillaan myös Suomen valkokankailla Hollywood-tähtiä vilisevässä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.