Megan Fox: ”Olen rakastuneempi kuin koskaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox kihlautui kesäkuun alussa pitkäaikaisen poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Julkkispari oli jo aiemmin kertaalleen kihloissa, mutta kihlaus purkautui toisen Transformers-leffan kuvausten aikoihin.

Nyt pariskunnan rakkaus kuitenkin kukoistaa jälleen, kun pari lähentyi selvästi viime talven ja kevään aikana. 36-vuotias Brian kosi lopulta Megania 1. kesäkuuta parin lomaillessa Havaijilla. 24-vuotias Megan Fox on nyt kommentoinut ensimmäistä kertaa suhdettaan lehtien palstoilla.

– Olemme sitoutuneempia toisiimme kuin koskaan aiemmin. Olen rakastuneempi häneen kuin koskaan aiemmin. Tämä ei oikeastaan ole uusi kihlautuminen, vaan sama kihlautuminen uudelleen samoista syistä, mutta uudella tarinalla, Megan Fox kertoi uuden Jonah Hex -elokuvansa ensi-iltajuhlissa.