Miranda Kerr verhosi itsensä näyttäviin bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr vietti talvella muutaman kuukauden hiljaiseloa, mutta on nyt tehnyt näyttävän paluun mallimarkkinoille. Hän on nimittäin esiintynyt selvästi aikaisempaa rohkeammissa kuvissa.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr on äskettäin nähty alastomana Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Nyt mallikaunotar on kuitenkin peittänyt intiimialueensa bikineillä, sillä Miranda nähdään parhaillaan poseeraamassa Number 114 -merkin uuden malliston uimapukukuvissa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.