Pendulumin keikka tyssäsi äänentoisto-ongelmiin – yleisö buuasi Provinssirockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Seinäjoella alkaneen Provinssirockin perjantain todennäköisesti odotetuin esiintyjä Pendulum on parhaillaan lauteilla Törnävänsaaren X-Stagella, jonne festarikansa pääsi pakenemaan paikalla vihmovaa tihkusadetta.

Yhtyeen jättihitti Watercolour on tällä hetkellä Suomen discojen toivotuin kappale, joten myös bändin kiinnitys Provinssiin otettiin innolla vastaan. Ei siis ihme, että bändin noustessa hetki sitten lavalle tiivistyi tunnelma räjähdyspisteeseen. Tekniset ongelmat keskeyttivät keikan kuitenkin heti alkuunsa. Tähän mennessä bändi on ollut jo vartin poissa lavalta ja äänentoisto pysyy hiljaa. Yleisö sen sijaan buuaa äänekkäästi.

PÄIVITYS: Keikka pääsi jatkumaan puolen tunnin tauon jälkeen. Yhtye vahvisti syyksi ongelmat äänentoistossa. Loppuosa keikasta sujuikin sitten vauhdikkaissa merkeissä.

Seuraavaksi vuorossa on vielä illan toinen pääediintyjä, Jared Leton luotsaama 30 Seconds To Mars. Aiemmin tänä iltana lavalle nousivat muiden muassa Paloma Faith, Mew, Herra Ylppö, Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä Eläkeläiset. Viimeksi mainitun keikka oli tuttuun tapaan hulvaton, mutta miksaajan nolot lipsahdukset saivat luultavasti tuhannet korvaparit tinnittämään.

Tapahtumajärjestäjän mukaan paikalla on tänään lähes 20.000 ihmistä. Lauantaina Provinssirockissa esiintyvät muiden muassa Cypress Hill, Disco Ensemble, Petri Nygård ja Chisu. Disco Ensemblen keikka kuvataan fanien toimesta 25:lla Nokia N97-puhelimella ja materiaalista koostetaan yhtyeelle musiikkivideo.