Twilight-päätähtien unelmasuhde ohi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuodesta saakka viihdemaailmassa on seurattu tiiviisti Twilight-elokuvan päätähtien suhdetta. Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat lukuisten lähteiden mukaan seurustelleet sarjan toisen elokuvan kuvauksista saakka. Nyt suhteen väitetään olevan ohi.

Amerikkalainen Life & Style -lehti nimittäin kertoo julkkisparin eronneen. Lehden mukaan aloitteen erosta olisi tehnyt Robert Pattinson, koska hänen kerrotaan kyllästyneen Kristenin ainaisesta negatiivisesta asenteesta. Suhteen kerrotaan päättyneen jo aiemmin tänä vuonna, mutta tarkempaa ajankohtaa ei kuitenkaan kerrota.

– Kun Rob palasi Britanniaan, hän oli saanut tarpeekseen Kristenistä. Hän kertoi suhteen olevan ohi. Robertin mukaan Kristen valittaa kaikesta ja on masentava, lähde kertoi lehdelle.

Väitteet parin seurustelun päättymisestä jo aiemmin tulevat mielenkiintoiseen aikaan, sillä Robert ja Kristen ovat viettäneet viimeiset pari viikkoa tiiviisti yhdessä kiertäessään maailmaa Twilight : Eclipse -elokuvan lehdistötilaisuuksissa. Niissä ikuistettujen kuvien perusteella pari tulee ainakin erittäin hyvin toimeen keskenään.