Amanda Bynes jätti näyttelemisen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Amanda Bynes tunnetaan esimerkiksi Hairspray-elokuvan tähtenä sekä muutamista sivuosista. Viime vuosina hiljaiseloa viettänyt neitokainen nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosiin myös valkokankaalla elokuvassa Easy A, jossa hän esittää niin ikään sivuosaa. Nyt elokuva on jäämässä hänen uransa viimeiseksi.

Amanda Bynes kaunistutti Maxim-lehden helmikuun numeron sivuja näyttävillä kuvillaan, joissa vaalea kaunotar oli uskaltautunut riisumaan itsensä alusvaatteisilleen. Eilen Amanda ilmoitti yllättäen Twitter-blogissaan jättäneensä näyttelmisen ja vetäytyneensä koko alalta.

– Tiedän, että 24 vuotta on nuori ikä vetäytyä näyttelemisestä, mutta te kuulitte sen ensimmäisenä. Olen lopettanut. En rakasta enää näyttelemistä, joten olen lopettanut sen. Minä lopetan asiat, joista en pidä. Näyttelijänä oleminen ei ole niin hauskaa kuin miltä se ehkä näyttää, Amanda Bynes kirjoitti blogiinsa.

24-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana ja laulajana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.