Big Brotherista tuttu Saranna televisiojuontajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Saranna Ehrnrooth oli ohjelman jälkeen otsikoissa jonkin verran lähinnä suhteidensa merkeissä, mutta nyt hän on tekemässä uraa myös televisiossa.

Saranna on nimittäin seurannut BB-Niko Saarisen jalanjäljillä ja ryhtynyt juontamaan Maikkarilla nähtää Se Oikea -chat-ohjelmaa. Viime yönä ruudussa ollut Saranna keskusteli tekstiviestien lähettäjien kanssa muiden muassa alushousuistaan ja niiden väristä sekä BB-talossa nähdyistä tyttöjen kimppasuihkuista.

Big Brother -kauden aikana Saranna viihtyi tiiviisti BB-Samin kanssa, jonka kanssa suhde jatkui hetken aikaa myös parin päästyä siviiliin. Suhde kuitenkin viileni pian ja Sarannan kainaloon päätyi samassa talossa asunut BB-Toni. Saranna ja Toni seurustelevat edelleen. Ohjelman aikana Saranna paljasti olleensa aiemmin raskaana. Hän oli saanut tietää olleensa raskaana vasta silloin kun hän sai keskenmenon.

– Olin kotona, ja yhtäkkiä vain lyyhistyin maahan, koska sattui niin. Verta lensi, enkä ole ikinä kokenut mitään niin tuskallista. Sieltä tuli vain verta. Menin sitten lääkäriin, joka kertoi, että se oli keskenmeno. Olin aika monta viikkoa ollut raskaana, Saranna kertoi vaisuna.