Cameron Diaz paljasti miksi menetti neitsyytensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Cameron Diaz on paljastanut lehtihaastattelussa miksi hän menetti neitsyytensä teini-ikäisenä. Hän kertoi asiasta Playboy-lehden haastattelussa, jossa hän muisteli malliuransa alkutaipaletta.

Cameron Diaz kertoi lehdelle ettei hän ollut enää neitsyt ryhtyessään seurustelemaan ensimmäisen oikean poikaystävänsä, ohjaaja Carlos De La Torren, kanssa. 16-vuotiaana mallintöitä Japanissa tehnyt Diaz kertoi halunneensa tuolloin ”vain päästä eroon” neitsyydestään ja sen jälkeen ”portit olivat auki” hänen lähtiessään ensimmäisen kerran pois kotoa pidemmäksi aikaa. Cameron oli siis harrastanut seksiä jo ennen seurustelua De La Torren kanssa.

– Kyllä! Herranjestas. En tosin halua äitini tietävän siitä. Oikeastaan… vi*ut siitä. Olin harrastanut seksiä aiemminkin. Minulla oli ollut paljon juttuja, joissa emme menneet loppuun asti. Meillä oli kuitenkin hauskaa ja olin hyvin innoissani kaikista mahdollisuuksista, Cameron Diaz kertoi Playboylle.

– Japanissa oli upeaa. Minulla oli siellä oma asunto. Sitten tapasin jonkun ja päädyin viettämään aikaa hänen kanssaan. Oli upeaa olla nuori ja vapaa ja saada kaikkia niitä kokemuksia.