Emma Roberts sivalsi Robert Pattinsonia Jay Lenossa – fanit hyökkäsivät

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin teini-ikäinen veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla jo useammassakin elokuvassa ja nyt hän on vieraillut Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa.

Samaan aikaan haastattelussa oli myös Twilight-tähti Robert Pattinson, ja Leno tiedustelikin nuorelta kaunottarelta onko hän Pattinsonin johtaman Team Edwardin vai sittenkin Team Jacobin puolella. Emma sivalsi vastauksessaan Pattinsonia ilmoittaen kuuluvansa viimeksi mainittuun ryhmään. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Emma pahoitteli kantaansa Pattinsonille, joka kuitenkin totesi neitokaisen osoittaneen ettei tällä ole hyvä maku. Haastattelun päätyttyä vastauksesta raivostuneet ja suhteellisuudentajunsa menettäneet Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan. Tästä syystä Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.

19-vuotias Emma Roberts on Julia Robertsin veljen, näyttelijä Eric Robertsin tytär. Emma teki ensimmäisen näkyvämmän elokuvaroolinsa Blow-elokuvassa jo yhdeksänvuotiaana. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2009 Koirahotelli-elokuvassa. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain.