Hullunkurisimmat hääkuvat listattiin – katso!

Lifestyle · Stara.fi

Hääkuvat toimivat yleensä lähinnä muistona avioliiton solmimisen hetkestä, ja ehkäpä juuri siksi ne onkin useimmiten toteutettu varsin samalla kaavalla. Viime vuosina traditiot ovat saaneet kuitenkin yhä useammin antaa tilaa mielikuvitukselle.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaan otoksen hullunkurisimmista hääkuvista ja häissä otetuista valokuvista, joissa on käytetty mielikuvitusta välillä ehkä hieman turhankin luovasti. Joka tapauksessa nämä kuvat erottuvat takuulla massasta. Katso kuvat tästä.

Mukana kuvagalleriassa on esimerkiksi laitapuolen kulkijan kanssa Venäjällä otettu hääparin poseeraus ja hääparin vieressä parittelevat koirat. Useissa kuvissa nähdään taustalla irvisteleviä tai muuten pelleileviä sukulaisia ja ystäviä.