Häät floppaamassa – julkkikset eivät halua Povipommi-Jordanin häihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price, eli Jordan, on viettänyt tänä vuonna ennätysmäisen pitkään hiljaiseloa julkisuudesta. Viime vuonna suosionsa pohjamutiin romahduttanut kohujulkkis ei ole esiintynyt julkisuudessa viikkokausiin.

Vapaaottelijamiehensä Alex Reidin kanssa häitä parhaillaan suunnitteleva Katie on tuoreimpien tietojen mukaan innoissaan tulevista häistään. Pari avioitui viime vuonna Las Vegasissa, mutta vihkiminen ei ollutkaan lopulta pätevä, sillä papilta oli riistetty oikeus vihkiä aviopareja. Nyt suunnitelmissa on kuitenkin varsinaiset julkkishäät Britanniassa.

Katie Price on kuitenkin törmännyt erikoiseen ongelmaan, sillä aiemmin supersuosiosta nauttineen julkkistähden suosion romahtamisen myötä myös muut julkkikset ovat ryhtyneet hyljeksimään häntä. Ex-miehestään Peter Andresta törkeyksiä julkisuudessa laukonut povipommi ei ole nimittäin haluttua seuraa edes omissa häissään.

Brittilehti The Sun kertoo, että supertähdet toisensa perään ovat kutsusta huolimatta kieltäytyneet saapumasta julkkisparin häihin. Price oli aikonut rahoittaa häänsä eräältä lehdeltä saamillaan rahoilla, mutta nyt sopimus on peruuntunut, koska häävieraiksi ei saatu tarpeeksi julkkiksia. Lehden mukaan ainakin Simon Cowell, Davina McCall ja Vinnie Jones ovat kieltäytyneet kutsusta. Michelle Heaton, Danielle Lloyd ja Emma Bunton ovat sen sijaan ilmoittaneet saapuvansa juhliin.