Maria Menounos niukassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tuttu maailmanlaajuisesti, mutta viime viikkoina hän on tehnyt todellista läpimurtoa viihdelehdissä erityisesti Yhdysvalloissa.

Useita kertoja maailman 50 seksikkäimmän naisen listalle äänestetty Maria osallistui taannoin Elton Johnin AIDS-säätiön 18. juhlagaalaan. Muodokkaalla kaunottarella oli yllään etumuksestaan varsin niukka musta iltapuku, joka vaikutti uhmaavan painovoimaa pysymällä paikallaan. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Maria Menounos on kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.