Monica Bellucci riisui rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen näyttelijä-malli Monica Bellucci on suomalaisille vielä hieman tuntemattomampi tähti, mutta viime aikoina hänet on noteerattu Yhdysvalloissa aikaisempaa useammin leffarooliensa, nakukuviensa ja perheenlisäyksensä merkeissä.

Tällä kertaa Monica Bellucci on kuvattu rannalla ja huvijahdilla nauttimassa auringonpaahteesta ja ottamassa ylävartaloonsa rajatonta rusketusta. Yläosattomissa aurinkoa palvonut neitokainen ei juuri häntä väijyneistä paparazzeista välittänyt. Katso kuvat tästä.

45-vuotias italialainen Monica Bellucci on kotimaassaan hyvin tunnettu mallikaunotar ja näyttelijä. Hän aloitti malliuransa jo 16-vuotiaana. Useita kieliä puhuva kaunotar on sittemmin poseerannut lukuisten muotilehtien kansissa ja näytellyt kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Matrix ja Shoot Em Up. Vuonna 2004 hänet nähtiin alastomana Vanity Fair -lehdessä protestoimassa spermanluovutusta estänyttä lakia. Toisen kerran hänet nähtiin nakuilemassa samassa lehdessä huhtikuussa 2010. Bellucci synnytti toisen tyttärensä 21. toukokuuta 2010.