Nakuileva peppujulkkis suivaantui imettävästä äidistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kaksinaismoralismi on tunnetusti erittäin yleistä, ja uusia esimerkkejä tästä saadaa harva se viikko. Nyt näin on käynyt jälleen, kun muodokkaasta takapuolestaan tunnettu realityjulkkis Kim Kardashian on suivaantunut lapsen imettämisestä julkisella paikalla.

Urallaan myös nakukuvissa muotojaan useaan kertaan esitellyt Kardashian ei ilmeisesti pidä omien muotojensa paljastamista kovinkaan ihmeellisenä asiana, mutta tilanne on täysin toinen jos tuore äiti imettää lastaan hänen läheisyydessään. Viisikuukautisen Mason-pojan täti ei nimittäin siedä rintaruokintaa julkisella paikalla.

– Olen lounaalla. Nainen imettää lastaan viereisessä pöydässä ilman että olisi peittänyt sen, Kim kirjoitti Twitter-blogissaan perjantaina.

Kim Kardashian voi pian saada toisenkin sisarenpojan tai -tyttären, sillä hänen Khloe-siskonsa vihjasi yrittävänsä parhaillaan lasta urheilijamiehensä Lamar Odomin kanssa. Hän kuitenkin kiisti viime viikolla tuoreimmat raskaushuhut, Access Hollywood kertoi.