Paris Hilton näytti shoppailun mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on ollut jo vuosien ajan yksi Hollywoodin seuratuimmista julkkiksista, ja hänen pinnallinen ja glamouria tihkuva elämäntyylinsä suorastaan kiteyttää Hollywoodin ytimen. Nyt hän on jälleen todistanut olevansa shoppailijoiden kirkasta kärkikaartia.

Tällä kertaa shoppailijoiden kuningatar on tyhjentänyt urakalla Beverly Hillsin kuumimmalla shoppailukadulla, Robertson Boulevardilla, sijaitsevan Kitson-liikkeen hyllyjä. Putiikista poistuessaan Parisilla oli nimittäin ainakin yhdeksän kassillista ostoksia. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Paris Hilton säikäytti monet julkkikset, sillä hän ilmoitti Twitter-blogissaan hukanneensa puhelimensa ja sen mukaan kymmenien supertähtien yksityiset yhteystiedot. Sittemmin puhelin on ilmeisesti jo löytynyt, tai ainakin edellisen tilalle on hankittu uusi. Ainakaan vielä julkkistähtien tietoja ei ole verkkoon vuotanut.