Petri Nygård tissikohusta: ”Kaikkee pitää olla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Törnävänsaaressa juhlitaan vielä tänään Provinssirockia, mutta eilen lavalla nähtiin keskimääräistä värikkäämpi kotimainen hiphop-tähti Petri Nygård. Petrin show oli tuttuun tapaan varsin räväkkä, eikä paljaalta pinnaltakaan vältytty.

Keikalla nähtiin nimittäin tanssityttöjä esittelemässä rintojaan yläosattomissa, mikä aiheutti heti pienimuotoisen kohun kotimaisessa mediassa. Nyt Petri Nygård on kommentoinut eilistä esiintymistään viihdelehti Staralle.

– Ei nyt mitään ihmeellistä silleen. Perussetillä oltiin liikenteessä. Siis kaikenkokoisia tissejä. Kaikkee pitää olla. Nättiähän se oli vetää täydelle teltalle ja yleisö oli mahtava. Ainakin Top 3 parhaita keikkoja ikinä, Petri Nygård hehkutti Staralle Provinssirockin settiään.

Tänään sunnuntain Provinssirockin odotetuimpina esiintyjinä ovat muiden muassa Jenni Vartiainen, yllättävään kulttisuosioon noussut Kari Tapio sekä illan päättävä Rammstein.