”Jokainen on vähän homo” nettihitiksi – luvassa homobileet

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkon kautta on syntynyt Suomeenkin vuosien varrella lukuisia hittejä, joista tuorein on Jukka Takalon kappale Jokainen on vähän homo. Verkon keskustelupalstoilla kulovalkean tavoin levinnyt musiikkivideo on tähän mennessä katsottu jo yli 100.000 kertaa.

Jukka Takalo juhlistaa Jokainen on vähän homo -videonsa menestystä livenä streamattavalla nettikeikalla huomenna tiistaina 22. kesäkuuta. Interaktiivinen livekeikka alkaa kello 20.00 osoitteessa www.jukkatakalo.fi. Takalon ”triplaplatinahomobileet” kestävät ainakin tunnin, tai niin kauan kuin chatissa riittää toiveita.

Jukka Takalon suvaitsevaisuuden puolesta liputtava Jokainen on vähän homo –biisi on herättänyt kiinnostusta ja saanut ”ihan homona” myös radiosoittoa. Takalo huudattaa sateenkaarikansaa Helsinki Pride -kulkueen päätepisteellä puistokonsertissa 3. heinäkuuta. Kyseinen kappale löytyy Jukka Takalon uudelta Homo EP:ltä. Parhaillaan Takalolla on tekeillä työnimellä Heterock III -kulkeva albumi, joka julkaistaan kunhan tarpeeksi kuplettaja on kasetilla.