Futistähdet tarkka-ampujan kohteena – katso raju parodiavideo

Nettivideot · Stara.fi

Jalkapallon MM-kilpailut ovat parhaillaan käynnissä Etelä-Afrikassa, ja pelejä seuraavat ovat saaneet päivitellä jo moneen otteeseen eri maiden pelaajien näyttelytaitoja. Taannoisten jääkiekon MM-kilpailujen tavoin myös futistähdet taitavat kaatumisten ja vammojen feikkaamisen.

Nyt verkossa on julkaistu mustaa huumoria tehokeinona käyttävä video, jossa nähdään lukuisia kaatumisia tarkka-ampujan tähtäimen läpi katsottuna. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Monet kaatumisista ovat tarkemmin katsoen vähintäänkin ylimitoitettuja, joten tunne luodin osumisesta ei ole kovinkaan kaukaa haettu. Näiden suoritusten jälkeen ei olisi ihme, vaikka joku viihdejulkaisu jakaisi kisojen parhailla feikkikaatujille omat Oscar-pystinsä.