Lindsay Lohan riisuu mainoksessa kaiken – paitsi…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan on edelleen erityisen tarkkaan valvotussa ehdonalaisessa odottaessaan tulevaa oikeudenkäyntiään ja mahdollista vankilatuomiota. Samalla hän työskentelee kuitenkin täyttä päätä.

Lindsay Lohan joutuu ilmoittautumaan joka ilta ehdonalaisvalvojalleen ja käymään usein myös huumestesteissä. Näiden lisäksi hän joutuu kantamaan toisessa nilkassaan elektronista seurantapantaa, joka seuraa hänen liikkeitään ja valvoo myös mahdollista päihteiden käyttöä. Nyt 23-vuotias näyttelijätär on lupautunut poseeraamaan ensi kuussa alastomana 6126-laukkumerkin mainoskuvissa.

Merkin johtaja Richard Luna kertoi eilen Los Angeles Magazinelle, että Lohan riisuu kaikki vaatteensa, mutta saa kuitenkin jättää elektronisen seurantapannan jalkaansa. Pannan tilapäinenkin poistaminen ilman lupaa vie nimittäin Lindsayn suoraan vankilaan. Lehden mukaan Luna harkitsee kuitenkin pyytävänsä oikeudelta lupaa poistaa panta kuvausten ajaksi poliisien valvonnassa.