20-vuotias näyttelijäkaunotar alusvaatteisillaan nurmikolla – katso kuvat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä viime vuosina tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Madison Riley on nykyisin jo parikymppinen vaalea kaunotar, jonka elokuvaura sai viime vuonna todella hyvän startin. Tänä vuonna vauhti on kuitenkin hieman hiipunut.

Nyt Madison Riley on kuitenkin kuvattu poseeraamasa Maxim-lehdelle alusvaatteisillaan vehreällä nurmikentällä Grown Ups -kuvauksissa. Katso kuvat tästä ja video artikkelin yltä.

20-vuotias amerikkalainen Madison Riley aloitti näyttelemisen jo 14-vuotiaana Bratz-sarjan tähtenä. Sittemmin hänet kiinnitettiin Zoey 101 -nuorisosarjaan ja vuonna 2009 myös useisiin elokuviin, joista esimerkkeinä muiden muassa Grown Ups, The Prankster, Fired Up ja Miss March. Vuonna 2010 hänet nähdään alustavasti vain Jonas-televisiosarjassa.