Potter-tähti: ”Luulin että Justin Bieber on tyttö!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin nykyisin lukeutuva Justin Bieber on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa useammastakin syystä. Hänen omat taustavoimansa ovat esimerkiksi olleet huolissaan 16-vuotiaan pojan suhteesta 29-vuotiaaseen realitytähti Kim Kardashianiin.

Nuoren laulajatähden ääni ei ole välttämättä aivan karismaattisin mahdollinen, ja monet ovatkin luulleet häntä tytöksi. Nyt myös Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffe on ihmetellyt asiaa. Hän kertoi seuraavansa uusia hittejä radiosta, josta hän oli kuullut äskettäin myös Bieberin Baby-singlen. Radcliffe luuli kuitenkin, että kappaleen laulaja olisi ollut nuori tyttö.

– Kuulin Justin Bieberiä vasta pari viikkoa sitten. Minä todella luulin, että siinä lauloi tyttö. En ollut koskaan aiemmin kuullut sitä, Daniel Radcliffe kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

Muutama viikko sitten Bieber oli mukana internetin suosituimpien naistähtien listalla, ja viime viikolla baarissa juopotellut Justinin näköinen henkilö aiheutti poliisioperaation Marylandissa, Yhdysvalloissa. Lopulta selvisi, että henkilö ei ollutkaan alaikäinen poptähti, vaan nuori nainen.