Niko Saarinen todisti sanansa – julkaisi videon tulipalosta!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä MTV3-kanavan chat-ohjelmasta tuttu Niko Saarinen palasi juuri Italiasta, jossa hän oli lomailemassa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Reissunsa aikana Niko kertoi Facebook-statuksessaan heränneensä yöllä kovaan paukkeeseen ja että ääni lähti vieressä olleesta tulipalosta.

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen on nyt vahvistanut sanansa kirjoittamalla tapauksesta viihdelehti Staran sivuilla julkaisemassaan blogissa ja julkaisemalla samalla myös videon tulipalosta.

Videolla nähdään kuinka suuri roskakasa palaa useiden metrien korkuisilla liekeillä vain muutaman metrin päässä Nikon hotellihuoneesta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

– Nyt vain halusin selventää että hengissä ollaan! Lisäksi tässä ensimmäinen video, sillä tiedän ihmisten luulleen että olen keksinyt päivityksiäni facebookkiin. Ja tämä tosiaan oli mafian tekosia (?!) kuulemma aivan arkipäiväistä Sisiliassa? Niko kirjoitti Staran blogissa heti kotiin palattuaan.