Argentiinalaispelaaja löi kameraa MM-kisoissa – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Jalkapallon MM-kilpailuissa sattuu ja tapahtuu. Urheilumaailmassa kohistaan edelleen Englannin ja Saksan välisen ottelun skandaalista, jossa tuomarilta jäi Englannin joukkueen maali kokonaan huomaamatta. Parhaillaan brittimediat nuijivat järjestäjiä kohuotsikoillaan.

Eilen neljännesvälierissä nähtiin myös Argentiinan ja Meksikon välinen ottelu, jonka Argentiina voitti. Argentiinan maalijuhlaa varjosti kuitenkin yllättävä taho, kun tunnelmia sadoille miljoonille televisiokatsojille välittävä kameramies uskaltautui liian lähelle juhlivia pelaajia.

Gabriel Heinze löi nimittäin päänsä kameraan ja siitä suivaantuneena löi kameraa takaisin. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Meksiko hävisi Argentiinalle myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Saksan MM-kisoissa neljä vuotta sitten. Silloin tulos oli 2-1.