Johanna Tukiainen soitteli kyytiä festareille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna juhannustaan Raumalla RMJ-festivaaleilla railakkaasti juhlinut Johanna Tukiainen oli tapahtumassa myös esiintyjänä. Festarikansa saikin loppuun saakka jännittää saapuuko Tukiainen vetämään viiden minuutin shownsa lavalle.

Lopulta backstagelle kaarsi erään viikkolehden kustantama valkoinen limusiini, jonka kyydissä juhlakunnossa olleet Tukiaisen sisarukset saapuivat. Tätä ennen Johanna oli lähetellyt useille tutuilleen viestejä ja kysellyt ilmaista kyytiä keikkapaikalle.

Johanna Tukiainen kertoi festaritunnelmissa viihdelehti Staralle erään hänen suurimmista haaveista viimein toteutuneen, kun hänet tullaan syksyllä näkemään mahdollisesti myös kotikatsomoissa. Tämän enempää Johanna ei suostunut asiasta vielä paljastamaan.