Tältä Johanna Tukiainen näytti ilman meikkiä RMJ:ssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna juhannustaan Raumalla RMJ-festivaaleilla railakkaasti juhlinut Johanna Tukiainen oli tapahtumassa myös esiintyjänä. Pitkän odotuksen jälkeen Tukiaisen siskokset kaarsivat backstagelle limusiinin kyydissä.

Neitokaiset olivat jo paikalle saapuessaan vahvassa juhlakunnossa, ja Johanna oli päättänyt nauttia Suomen suvesta ilman tuttua meikkikerrostaan. Hän poseerasikin auliistin meikittömänä ja ”rock-asennoissa” viihdelehti Staran toimittajalle. Katso kuvat alta.

Vauhdikkaalla juhlimisella kenkänsäkin rikkonut kohujulkkis joutui juhlimaan festareilla yksin, sillä sisko Julian juhlakunto petti jo muutaman kuohuviinilasin jälkeen ja Johanna kertoi Julian menneen nukkumaan hotelliin. Johanna totesikin Staralle, että rankan juhlimisen seurauksena juomisesta on muodostunut Julialle ongelma, joka vaatii hänen mukaansa nopeasti apua.

Johanna Tukiainen ilman meikkiä RMJ 2010

Johanna Tukiainen ilman meikkiä RMJ 2010