Avril Lavigne läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poprokkari Avril Lavigne on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa musiikkirintamalta, vaikka kulissien takana onkin tapahtunut paljon. Viime syksynä Avril oli otsikoissa myös ulkomusiikillisten seikkojen merkeissä haettuaan avioeroa rokkarimiehestään Deryck Whibleystä.

Sittemmin Whibleyn on uutisoitu löytäneen vierelleen jo uuden kaunottaren, ja keväällä myös Avril esitteli uuden poikaystävänsä julkisuudessa. Laulajatähden käsipuolessa nähtiin nimittäin Brody Jenner -niminen komistus, joka on amerikkalainen realitytähti ja malli. Nyt Avril on kuvattu läpinäkyvään paitaan pukeutuneena Los Angelesissa, jossa hän oli shoppailemassa pikkumopoja. Katso kuvat tästä.

Siviilissä yleensä skeittihenkisiin asuihin aiemmin pukeutunut tähti on viime aikoina muuttanut tyyliään aikuisemmaksi niin siviilissä kuin julkisuudessakin. Tuoreimpien kuvien mukaan muutos onkin onnistunut erittäin hyvin, sillä Avril nähtiin äskettäin osallistumassa Liisa ihmemaassa -elokuvan ensi-iltaan näyttävässä mustassa iltapuvussa, joka esitteli Lavignen naiselliset avut aivan uudessa valossa.