Poliisi sekoitti Lindsay Lohanin kokaiinin minttukarkkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on edelleen ongelmissa jäätyään vuonna 2007 kiinni kovien rattijuopumuksesta ja kovien huumeiden hallussapidosta. Nyt asian taustalta on tullut esiin uusia seikkoja, jotka eivät ole kovinkaan mairittelevia poliisille.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Lindsay Lohanin aikoinaan kiinni auton ratista ottanut poliisi huomasi pankkikortin reunassa valkoista jauhetta, mutta luuli ensin sen olevan julkkistähden taskussa rusentuneen minttukarkin jämiä. Hän ei siten ensin tunnistanut ainetta kokaiiniksi.

Myöhemmin poliisi tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin ja tarkasti asian uudelleen. Kortti kokaiinijämineen oli otettu poliisin haltuun, joten peli ei ollut vielä menetetty. Lohan sai rikoksistaan vankilatuomion, josta hän istui vain 84 minuuttia. Loppu tuomiosta muutettiin ehdonalaiseksi. Pian tilanne voi muuttua, sillä Lohania odottaa mahdollisesti ehdonalaisen muuttaminen takaisin vankilatuomioksi hänen rikottuaan ehdonalaisen sääntöjä.