BB-Kadi sai hurjat kyydit Kivenlahti Rockissa

Nettivideot · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut realitykaunotar Kadi Kaljula, eli BB-Kadi, nautti taannoin viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimin kanssa Kivenlahti Rockin tunnelmista. Neitokainen sai samalla kunnon kyydit.

Juhlatunnelmissa festareilla vieraillut Kadi uskaltautui nimittäin vierailevana toimittajana kokeilemaan koneellista rodeohärkää, jonka kyydissä hän selviytyi parikymmentä sekuntia. Katso video Chaos Tubesta tästä tai artikkelin yltä.

Vauhdikkaan tempauksensa lisäksi hän työsti Chaos Tubeen myös Haloo Helsinki! -yhtyeen haastattelun. Bändi kertoi haastattelussa muiden muassa kesäkuulumisiaan ja yhtyeen jäsenet valottivat myös lomasuunnitelmiaan. Kadi kyseli myös festarivieraiden tunnelmia ja tutustui Plan-kampanjaan.