Lindsay Lohan varasti 17 000 dollarin edestä vaatteita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on ollut useita kertoja otsikoissa muiden ongelmiensa ja toilailujensa lisäksi myös varkauksiensa merkeissä. Hän jäi taannoin paparazzikuvien ansiosta kiinni varastettuaan noin 10.000 dollarin arvoisen turkin newyorkilaiseta yökerhosta.

Sittemmin useampikin yritys on syyttänyt Lohania sekä korujen että vaatteiden varastamisesta, ja nyt lista kasvaa yhdellä yrityksellä. Church Boutique on nimittäin haastanut julkkistähden oikeuteen 16.880 dollarin arvoisten designvaatteiden varastamisesta. Lindsay lupasi maksaa ”ostoksensa”, mutta on liikkeen mukaan suorittanut laskusta tähän mennessä vain 180 dollaria.

– Lindsay totesi suullisesti useaan otteeseen, että heidän ei tulisi huolestua. Fakta kuitenkin on, että hänellä ei ole ollut aikomustakaan maksaa koko summaa, haasteessa todetaan New York Daily Newsin mukaan.