Kesähittimatskua: Mohombi : Bumpy Ride -arvostelu

Singlet · Stara.fi

Los Angelesissa asustava Mohombi on uusi tuttavuus artistirintamalla, mutta hän on yksi potentiaalisista kesähitin tekijöistä. Miehen tuore Bumpy Ride on ensimmäinen singlejulkaisu maineikkaan RedOnen uudelta 2101 Records -levymerkiltä.

Kappale on todella toimivaa kesämusiikkia, sillä letkeä poljento yhdistettynä latinotunnelmiin ja lisättynä ripauksella Karibia-fiilistä on mitä onnistunein kesähitin koostumus. Monipuolisesta biisistä löytyy myös varsin hyvin dynamiikkaa ja tyyliltään hyvinkin toisistaan poikkeavia miesvokaaleja. Kertosäkeen melodia on keskinkertaisen tarttuva, joten siinä olisi voinut olla vielä viilauksen varaa. Radiohitti tästä on ainakin tulossa, mutta myös tanssilattiatoimivuus on erittäin hyvä jo pelkästään tarttuvan ja letkeän poljennon ansiosta.

Singleltä löytyy myös neljä remixiä samaisesta kappaleesta. Niistä Beat Geek & Jimmy Joker Remix on nopealla tasabiitillä varustettu perinteinen tanssiversio, joka ei juuri sytytä. Chucky Remix ja Chucky Remix Dub tarjoavat erittäin tanakan ja tarttuvan basslinen, joka nostaa versiot suoraan potentiaaliseksi klubihitiksi. Loppupuolella mukaan tuleva fiilistelybreikki nostatuksineen on kuin piste i:n päälle. Jamtech Foundation -versio menee puolestaan suoraan täytesarjaan.

Pisteet 4/5